Dongguan AF Garment Co., LTd.

CC

Vabastusaeg: 2021-08-07 17:11:29  Löögid: 12

1. Mis teenust sa pakkuda saad?

Me saame pakkuda iga objekti ja ODM/algseadmete valmistaja teenus.


2. Kas te olete tootja või kaubandusettevõte?

Me oleme rohkem kui 15-aastane tootja.-aasta rikkalik kogemusi rõivatootmise, sealhulgas täiskasvanute juhuslik, täiskasvanute sport ja lapsed'rõivad. 

Valige meid, saate osta tooteid konkurentsivõimelise hinnaga ilma tasu kaubandusettevõtja, ja me saame suhelda meie disainerid ja töötajad otse, säästa oma aega oodata.


Aga kuidas jääb hinnaklassiga? 

See'S lihtsalt vahemik, s õltub mõned asjad nagu kogus, vahetuskurss, oluline hind aeg jne umbes viimane hind, saada uuring meile palun.Meie'Anname endast parima, et sellele võimalikult kiiresti vastata.


4. Mis on teie MOQ (minimaalne tellimuskogus)? 

Meie MOQ on 100 tükki iga disain segatud suurusega, ja meil on üle 20 värvi oma valik.Selleks, et te testida meie kvaliteeti, oleme teretulnud teid tegema kohandatud proove enne pakendamata järjekorras.


Viiendast pakist?

See sõltub sellest, milline on riiete stiil.Üldjuhul suvise riietuse, 1-se tõmbeluku kotina, 80-sed kotid 1-karbis.pappkarbi suurus: 58*38*38cm


6. Mis'Kas valim kehtib?

Me saame pakkuda kohandatud valim 50 dollarit pcs.

Ja uue disaini näidise jaoks on laeng tagastatav, mis tähendab, et me tagastame selle teie pakkimata kujul (vähemalt 500 pcs).


7. Mida?'Kas asi on laevanduses?

Tavaliselt veame kaupa DHL-i, UPS-i või mere kaudu.Laevandus- ja käitlustasu sõltub tellimuse kogusest ja sihtkohast. See on kohustuslik.


Kas ma võin oma logo toodetele panna?

Muidugi, me saame trükkida logo soojuse ülekande, ekraani trükkimise ja tikkimise teel.Kui sul on mõni teine idee, siis võta meiega ühendust ja me püüame sind kõige paremini rahuldada.


Kui pikk on kohaletoimetamise kuupäev?

See on umbes 15-aastane.~35 päeva pärast sissemakse tegemist.


Eelmine: CC

Järgmine: CC